Pelajaran dan Tugas Sekolah

Berita Air Asia dalam bahasa Jawa


Artikel Terkait dengan Berita Air Asia dalam bahasa Jawa

Hampir Sepekan Tak Ada Lagi Korban AirAsia QZ8501 Ditemukan


Mayit pungkasan ditemokaké ana mayit Citizen Korea

Headline - Iku wis meh minggu, tim telusuran lan ngluwari peserta ana maneh bisa kanggo nggoleki, aken piyambak ngevakuasi pesawat AirAsia QZ 8501 tragedi sing ambruk ing Selat Karimata, Pangkala Bun, Central Kalimantan.


Ing pungkasan wektu tim ngluwari digabungake ngatur kanggo nemokake lan ngungsi ing badan saka saperangan warga Korea Selatan, Seong Beom Park lan bojoné Kyung Hwa Lee on Friday, January 9, 2015 kepungkur.

Loro-lorone badan sing ditemokaké ing dhasar laut, kondisi isih disambungake ing loro Kuris penumpang.

Ing badan ditemokaké lan ngungsi tim saka nyilem sing padha nyoba golek awak ing sacedhake saka panemon AirAsia buntut.

Kondisi iki bakal nggawe kulawarga AirAsia misgivings korban, amarga nganti dina iki, Rabu, 14 Januari, 2015, ana 114 penumpang lan kru sing pasrahaken lan kabebasan sing ora dingerteni.

Ing release penet sawetara mau, Kepala saka telusur lan Rescue Nasional, Marshal Ukraina Soelistyo seen wis ilang iman karo kondisi iki.
Ing kasunyatan, ngandika, sing kamungkinan saka mung 50 persen saka 114 wong sing bisa nemokake panelusuran peserta lan tim ngluwari ing panelusuran sabanjuré.

"Muga-muga sing 50 persen saka kabeh korban padha ketemu," ngendikane Soelistyo ing Surabaya, Selasa, Januari 13 2015 wingi.

Soelistyo ngandika Basarnas wis surgery dileksanakake ing sesuai karo standar. Nanging, ing kahanan alam ing sacedhake saka tiba saka maskapai iki nggowo pengaruh operasi.

Ala cuaca, ombak dhuwur lan sapunika segara kuwat dadi alangan lan bebaya kanggo tim ngluwari.

Kajaba iku, ing dawane wektu panelusuran ngidini ing korban iku badan iki bejat malah ilang. "Aku uga kudu ngomong kanggo kulawarga, supaya ngerti kasunyatan kulawargané korban '," ngendikane Soelistyo.

Soelistyo nyatakake, Basarnas bakal tetep nggoleki malah ing siji dina operasi ngluwari AirAsia resmi mandhap. "Nanging, aja prejudiced kulawarga kawitan. Aku lan tim bakal terus kanggo nelusuri korban, liwat operasi saben dinane," ngandika.

Soelistyo prajanji, dheweke lan kabeh unsur saka SAR bakal bend liwat mundur golek korban ing kahanan apa wae. (asp)


Description: Berita Air Asia dalam bahasa Jawa Rating: 5.0 Reviewer: Eri ItemReviewed: Berita Air Asia dalam bahasa Jawa


Pengunjung Lain Juga Membaca:


Gali lebih banyak tentang Berita Air Asia dalam bahasa Jawa
0 Komentar untuk "Berita Air Asia dalam bahasa Jawa"
Back To Top